Region

Svet

Aco Pejović morao hitno da prekine koncert u Zrenjaninu! (VIDEO)

Aco Pejović proteklog vikenda održao je koncert pred brojnom publikom u Zrenjaninu, koja je uživala u najvećim hitovima omiljenog pevača. Ipak, u jednom trenutku, popularni muzičar morao je da prekine hitno koncert.

Aco Pejović morao hitno da prekine koncert u Zrenjaninu! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ipak, povod za prekid koncerta bile su lepe vesti, koje su oduševile pevača. Kako to i obično biva na posećenim koncertima velikih zvezda, jedan momak odlučio je da zaprosi devojku upravo na njegovom koncertu, a pevač mu je sa zadovoljstvom prepustio binu.

"Kad su ovakve stvari u pitanju, to je uvek lepo", rekao je Aco Pejović, ne skrivajući oduševljenje, pre nego što je dao mikrofon mladiću koji se obratio publici. "Hteo sam da pitam da li vi imate nekog kome dugujete sve u životu? I jednu devojku da pozovem na binu", rekao je.

"Aco, molim te, dođi", pozvao je i mladić, a kada je devojka stigla na scenu, mladić joj je kleknuo pred svima.

"Da li želiš da se udaš za mene?", upitao je, na šta je ona s osmehom rekla "Da".

Ovaj trenutak oduševio je Pejovića, pa je rekao: "Hajmo aplauz, bre! Vidi, vidi, ruke se tresu, pa nije to svaki dan! Da ste mi živi i zdravi, neka vam je sa srećom, dragi ljudi. Gde god ima ovakvih stvari, znači da je to to. Divni ste! Bravo! Svaka čast", obratio se publici, pre nego što je nastavio sa koncertom.



Slične vesti: ​Teya Dora ispred predstavnika Hrvatske: Šok preokret pred Evroviziju! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>