Region

Svet

Dragana Mirković na koncertu u Italiji emotivnija nego ikad!

Emotivni nastup Dragane Mirković u Italiji: Pevačica oduševila publiku nakon objave o razvodu od supruga Tonija Bijelića. Nakon koncerta, Dragana je zahvalila svojim fanovima na nezaboravnoj noći. Ranije je zamolila za poštovanje njene privatnosti u ovom teškom periodu.

Dragana Mirković na koncertu u Italiji emotivnija nego ikad! Foto: Printscreen Youtube/Nikad nije kasno


Popularna pevačica Dragana Mirković nedavno je objavila vest o svom razvodu od supruga Tonija Bijelića nakon dugih 24 godina zajedničkog života. Iako ranije nije komentarisala ovu temu, danas je na svom Instagram profilu podelila snimak sa nedavnog koncerta u Italiji koji je privukao veliku pažnju javnosti.

Na koncertu u Italiji, Dragana je oduševila publiku svojim nastupom. Mnogi su primetili da je pevačica bila posebno emotivna, što su povezali sa nedavnim događajima iz njenog privatnog života, tačnije, sa razvodom.
Foto: Printscreen/Instagram/dragana_mirkovic


Nakon koncerta, Dragana je lično zahvalila publici i svojim vernim fanovima u Italiji na nezaboravnoj noći. Iako se razvod odvija pred javnošću, Mirkovićeva je naglasila da je ovo jedini put kada će se obratiti povodom ove teme i zamolila medije da poštuju njenu privatnost i da ne dodatno otežavaju situaciju kroz koju prolazi cela porodica.

Toni Bijelić, bivši suprug Dragane Mirković, nedavno je viđen kako uživa u provodu u Beču sa prijateljima. Snimak koji je procureo pokazuje Tonija kako se smeje i opušta uz muziku u jednom bečkom klubu. Iako je nedavno bio tema raznih medijskih spekulacija zbog druženja u predsedničkom apartmanu jednog hotela u Zagrebu, sada se opušta u Beču.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>