Region

Svet

Marija Šerifović na koncertu u Hrvatskoj: Navijate za vašeg Bejbi Lazanju!

Pevačica Marija Šerifović na koncertu u Hrvatskoj istakla da za nju ne postoje granice i poručila publici da navijaju za Bejbi Lazanju!

Marija Šerifović na koncertu u Hrvatskoj: Navijate za vašeg Bejbi Lazanju! Foto: Printscreen Youtube/Marija Serifovic

Marija Šerifović održala je sinoć, 10. maja, koncert u Slavonskom Brodu, a u jednom trenutku je skrenula pažnju publike na aktuelnu temu - Evroviziju, čije se finale održava 11. maja u Malmeu.


"Znate šta, nekome je Evrovizija važna, nekome nije, ali vi što ne znate, sutra u devet treba da navijate za vašeg Bejbi Lazanju. Nastupa pod brojem 23, ja znam više od vas!"


"Sad ne govorim ovo kao Evrovizijski fan, pre kao osoba koja je učestvovala... Verujte mi, tim ljudima koji tamo odu, to im je jako važno, jednako kao bilo koji vaš posao, želja za uspehom, ostvarenjem nekih snova... Ja želim mojim komšijama da sledeće godine budu domaćini, a biće vam jasno šta to znači i za državu Hrvatsku..." - rekla je Marija Šerifović.


"Tako da, navijamo, vi za Teya Doru, mi za Bejbi Lazanju. Za mene granice ne postoje, ljude tretiram da li su dobro ili manje dobro, ili ne uopšte dobro... A oni uporno pokušavaju da ucrtaju granice." - poručila je Marija Šerifović. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>