Region

Svet

PREMIJERA! Dušan Kurtić i Džordži predstavili duetsku pesmu: Vidim samo nju! (VIDEO)

Dušan Kurtić ii Džordži premijerno su predstavili  novu duetsku pesmu  "Vidim samo nju"! 

PREMIJERA! Dušan Kurtić i Džordži predstavili duetsku pesmu: Vidim samo nju!  (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVOva dugo očekivana saradnja donosi sveži zvuk i emotivne tekstove koji će sigurno dirnuti srca slušalaca.

Dušan Kurtić, poznat po svojoj prepoznatljivoj interpretaciji, udružio se sa talentovanim Džordžijem kako bi stvorili magičnu pesmu koja će ostati u uhu i srcu slušalaca. "Vidim samo nju" nosi notu nostalgije i ljubavi, uz moderni pristup i energiju koja će vas osvojiti već na prvo slušanje.

- Pesma stoji godinu dana. Kada sam upoznao njega, odmah smo kliiknuli i za jedan dan smo snimili pesmu. Čudan je spoj glasova, zato je i ljudima zanimljiv - rekao je Džordži u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1. 

- Divni su komentari, stiže podrska sa svih strana. Ostali smo dosledni sebi, a opet smo se sjajno uklopilii - rekao je Dušan Kurtić.

Ova premijera je samo početak za Dušan Kurtića i Džordžija, koji najavljuju još zajedničkih projekata u budućnosti. Pesma "Vidim samo nju" već privlači pažnju javnosti svojim catchy refrenom i emotivnim tonom, što je čini hitom u nastajanju.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>