Region

Svet

Aleksandra Prijović u trendingu: Duguješ mi dva života! (VIDEO)

Aleksandra Prijović snimila je naslovnu numeru za novu, četvrtu, sezonu serije "Ubice mog oca". Pesma "Duguješ mi dva života" u trendingu!

Aleksandra Prijović  u trendingu: Duguješ mi dva života! (VIDEO) Screenshoot/InstagramPesma nosi naziv "Duguješ mi dva života", a na YouTube je za manje od jednog dana dostigla brojku od milion pregleda. Numera se na pomenutoj platformi našla i u trendingu.

Aleksandra Prijović u novoj sezoni serije "Ubice mog oca" ima zapaženu ulogu.

"Bila sam oduševljena kad sam dobila poziv da glumim u seriji 'Ubice mog oca'. Pored toga što mi je velika čast da glumim sa našim čuvenim glumcima, moram priznati da mi je ovo bio i veliki izazov. Odlično sam se snašla, a o detaljima ne mogu da pričam još uvek. Jedva čekam da nova sezona počne sa emitovanjem", rekla je nedavno Aleksandra za "Blic".

Pevačica je trebalo da završi u krevetu s glumcem Branislavom Tomaševićem, ali je odbila:

"Kada sam videla da treba da snimim tu strasnu scenu rekla sam im 'ne mogu, ne mogu po cenu da izgubim ulogu'. Onda smo uradili nešto malo drugačije, ali ne smem da otkrivam pre premijere. Reći ću vam samo da glumim pevačicu na početku karijere, koja se zaljubi u pogrešnog čoveka", rekla je pevačica "Informeru".
 

Premijera! Serija Južni vetar, sedma epizoda! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>