Region

Svet

Aleksandra Prijović obradovaće svoje fanove! Dve pesme i spotovi!

Pevačica Aleksandra Prijović obradovaće svoje fanove! Dve pesme i spotovi koji će se snimati na lokacijama kao što su Maldivi. Okvirno će sve da košta oko 70.000 evra.

Aleksandra Prijović obradovaće svoje fanove! Dve pesme i spotovi! Screenshoot/Instagram

Aleksandra Prijović, koja se nedavno našla u centru komentarisanja zbog brendiranih čarapa, rešila je da svojoj publici pokloni dva nova singla koje će pratiti i spotovi za koje je, prema navodima medija, izdvojila čak 70.000 evra.

Pevačica planira da spotove snima na nekoliko egzotičnih destinacija, među kojima su, navodno i Maldivi na kojima nijedna njena koleginica nije radila.

Izvor blizak Prijovićevoj otkrio je da bi pesme navodno trebalo da izađu na leto, ali i da je pevačica spremila nešto što do sada nije viđeno na domaćoj sceni.- Prija je samo od autorskih prava od pregleda na Jutjubu zaradila na hiljade evra, pa joj nije problem da toliko uloži i u nove pesme. Dogovor je da se pesme objave na leto, jer veruju da će se do tada situacija sa koronom smiriti. Ona želi da napravi nešto novo, što nije viđeno do sada - započeo je.

- Spotovi će se snimati na lokacijama kao što su Maldivi. Okvirno će sve da košta oko 70.000 evra. Ispostavilo se da su Prija i Filip već letovali u jednom od tih hotela, pa je ona odmah pristala. Krajem aprila bi trebalo da otputuje sa svojim timom, a pesme bi trebalo da budu spremne do juna - zaključio je izvor za gorepomenuti portal.


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>