Region

Svet

Goca Tržan o seksu u Survivoru

Pop pevačica Goca Tržan koja je poslednjih godina u samom vrhu naše muzičke scene, otvoreno priča o svom učešću u "Survivoru" , novom maksi singlu koji se pojavio u prodaji pre par meseci i svojim koleginicama.

Goca Tržan o seksu u Survivoru



"Uvek pratim neki unutrašnji instinkt, pa i kada je reč o biranju pesama. I na albumu 'Plavi ram' postoje numere koje su mi veoma drage i koje publika voli. Na primer 'Kad je bal nek je bal', pa "Plavi ram".

Zašto četiri pesme, a ne ceo album, kao i do sada?

Diskografija je u ovoj zemlji potpuno degradirana. Albume izdaju veliki provajderi kao što su "MTS“ ili "Telenor“. Njih smatram najvećim diskografskim kućama, jer uz kredit od 200 dinara dobiješ i CD. Mislim da je to na neki način poniženje za jednog umetnika, zaista.

Svetska ekonomska kriza odavno je pogodila i estradu. Na prste jedne ruke mogu da nabrojim pevače koji zaista rade. Šta misliš o tome?

Ne žalim se, zaista. Osim redovnih nastupa imam saradnju i sa nekoliko ozbiljnih brendova koji stoje iza mene i koji učestvuju u mojoj muzičkoj priči. Drago mi je što sam srela takve ljude i profesionalce koji znaju da ne ulažu uzalud. S druge strane, imam utisak da svi ozbiljni sponzori nekako više pristaju na saradnju sa ljudima iz moje branše, sa pop muzičarima.

Misliš li da je pomama za luksuznim stvarima kod pojedinih pevačica sindrom pokondirenih tikvi ili ne?

Ne, jer ja ne volim da ponižavam ljude i nazivam ih imenima koje im možda ne priliče.

Kako ne, kada neke od njih do juče nisu ni znale kako se izgovaraju pojedini brendovi, a sada poslednji dinar daju za kupovinu istih tvrdeći da je to njihov stil života?

Ja sigurno to nikada ne bih uradila. Razumem da neko uživa u tome da ima "luj viton“ torbu, ja sam je imala, imam je i danas, ali mi to nije donelo veću sreću od torbe koja košta, recimo, pet hiljada dinara. A da ne pričam o tome što niko od nas više nije siguran da li je kupio original ili divljak... I dalje sam pre za neko vrhunsko putovanje koje će mi dići adrenalin.

Kao što je, recimo, put na Filipine. Učestvuješ u "VIP Survajveru“?
Volela bih da učestvujem u "Survajveru“, jer je to jedini rijaliti šou koji podržavam.

Što će reći da ne voliš "Velikog Brata“, niti "Farmu“?

Jednostavno ih ne gledam. Smatram da nije avantura boraviti u zatvorenom prostoru, osim što ćeš garant upasti u neki konflikt i degradirati sebe. Da sam u pravu, videli smo i na poslednjoj Farmi, jer je svako od učesnika imao makar jedan mračan momenat. A da ne pominjem to što ih vi novinari izvrnete naopačke, još dok su u Kući ili na imanju. Medijski istrošite te ljude, pada u senku sve što oni rade i u tom slučaju projekat postaje veći od pojedinca.

Ko da smo mi krivi što se oni glupuiraju. Nego, da se vratimo na "Survajver“.
"Survajver“ je spartanska igra, koja podseća na igru bez granica - zahvaljujući svojim fizičkim i mentalnim sposobnostima dolaziš do neke nagrade. U ovom šouu ne glasa publika i ne možeš demagogijom i pokvarenošću da prevariš gledaoce. U ovom šouu glasaju ljudi sa kojima živiš i samo je stvar tvoje umešnosti da li ćeš uspeti da se prilagodiš ili ne, da li će te voleti ili ne...

Rekla si da bi volela da odeš. Da li si pozvana, s obzirom na to da se šuška da si dobila honorar od 30. 000 evra za učešće u ovom šou?

(smeh)... Lepo me cene! Evo, javno kažem producentima te emisije, ukoliko žele da me pozovu, mogu slobodno to da učine, jer je to cifra na koju pristajem. Bez sve šale, volim "Survajver“ i zaista bi mi bio kompliment da me pozovu.

Čekaj, ali to podrazumeva mesec dana bez hrane, depilacije, mobilnog telefona, svega što ima veze sa tvojim realnim životom u civilizaciji...
Pa šta?!

Mogu bez svega toga.

A seks?

Bez seksa bih mogla veoma lako. Ja sam udata žena, nisam klinka koja ne može da obuzda svoje potrebe. Uostalom, ukoliko bi me pozvali, pobrinula bih se o tome pre nego odem.




Viber

Izvor: Svet Plus


>