Region

Svet

Goca Tržan proslavlja 40. rođendan: Jedina želja mi je da rodim Raši dete!

Goca Tržan danas na primorju u Hrvatskoj proslavlja svoj 40. rođendan, a jedina želja koju ima je da u toku ove godine zatrudni i da svom dečku Raši Novakoviću rodi dete.

Goca Tržan proslavlja 40. rođendan: Jedina želja mi je da rodim Raši dete!


 
Ivan Marinković i Goca Tržan se posvađali na sudu zbog alimentacije
Pevačica trenutno zajedno sa svojim izabranikom i ćerkicom Lenom odmara na moru, a pored želje da ona i njeni najbliži budu zdravi i srećni, Goca je otkrila da bi joj život bio mnogo ispunjeniji, kada bi se još jednom ostvarila u ulozi majke.

"Upravo uživamo na plaži i pripremamo se za slavlje. Sebi sam samo poželela da budem zdrava i srećna, da mi dete bude zdravo i da u toku ove godine ostanem u drugom stanju",  rekla je slavljenica.

S obzirom na to da Goca već duže vreme želi da ćerki Leni podari brata ili sestru, ali zbog borbe sa dijabetesom to do sada nije mogla da ostvari, nada se da će nakon terapija uspeti da ostvari tu želju. Zbog ovih ozbiljnih zdravstvenih problema, ali i kako je već na pragu pete decenije, nije mogla da dobije još jedno dete prirodnim putem. Zato planira da veštačkom oplodnjom pokuša da vereniku podari naslednika.

"Bojim se da nisam u situaciji da o tome pričam toliko otvoreno jer je reč o nečijem zdravlju, ali kao i ogromnom broju na prvi pogled zdravih parova, ne ide nam. Mi smo samo kap u moru takvih ljudi", rekla je Goca nedavno i dodala da bi usvojila dete ukoliko ne uspe da zatrudni.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Goca Trzan

Viber

Izvor: Svet Plus


>