Region

Svet

Tanja Savić iznajmila kuću za 1.200 evra mesečno! (Foto)

Iako je rekla da je u Australiji živela od dečjeg dodatka, Tanja Savić je okrenula novi list, pa je po dolasku u Srbiju odlučila da živi na visokoj nozi.

Tanja Savić iznajmila kuću za 1.200 evra mesečno! (Foto)



U prilog ovom zaključku ide to što je iznajmila kuću na Bežanijskoj kosi koju će plaćati 1.200 evra mesečno, otkrio je izvor blizak pevačici.

"Pošto je sada povremeno odvojena od supruga Duška i sinova Maksima i Đorđa, Tanja nije gubila vreme, već se odmah dala u potragu za kućom u kojoj bi njena porodica živela nakon što dođe iz Australije. Uz pomoć prijatelja koji su joj i pozajmili novac za iznajmljivanje doma koji mesečno plaća 1.200 evra, Tanja je pronašla kuću sa velikim dvorištem u elitnom kraju Bežanijske kose, gde se nalaze luksuzna zdanja koja zovu još i "karingtonke".

"U želji da svako ima svoj kutak, pevačica se odlučila za kuću koja ima više soba jer namerava da uposli dadilju koja će brinuti o deci, a s obzirom na to da joj je familija velika, dobro će doći još jedna ili dve prostorije viška za rodbinu i prijatelje, koji će ih redovno posećivati", kaže izvor.



"Tanja nije želela da boravi kod svojih roditelja u Radincima nadomak Smedereva, već je iz praktičnih razloga iznajmila stan u Beogradu samo na mesec dana kako bi mogla lakše i brže da završi sve obaveze koje je sebi zadala."

"Snimanje novih pesama koje će promovisati krajem nedelje u "Grand šouu" i iznajmljivanje kuće su joj dali elan za posao i predstojeće okupljanje njene porodice u Beogradu", otkrio nam je sagovornik, od kojeg smo saznali da se Tanja neće u skorije vreme vraćati u Australiju jer nakon rođenja dece i velike pauze želi da se posveti karijeri, a suprug Dušan podržava je u toj nameri.



Uskoro će, dakle, Tanja i njena porodica sviti gnezdo na Bežanijskoj kosi, a kako se publika uželela mlade pevačice koliko i ona nje, nema sumnje da će na nastupima koji je očekuju dobro zaraditi, te joj kirija od 1.200 evra neće biti problem.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>