Region

Svet

Tanja Savić otkrila koje pesme opisuju njen život!

Tanja Savić otkrila je nedavno da pojedine pesme koje je snimila opisuju njen život. 

Tanja Savić otkrila koje pesme opisuju njen život! Foto: YouTube Printscreen/Pink TV




Jedna od najuspešnijih pevačica "Zvezda Granda", Tanja Savić snimila je dosta pesama, ali kako je istakla u jednom intervjuu, postoji nekoliko numera koje su inspirisane njenim životom i za koje je posebno vezana.


Numere "Siroče" i "Sine" opisuju pojedine trenutke iz života popularne pevačice, a kako je istakla, tokom snimanja spotova za njih, nije mogla da zaustavi suze.


- Obe pesme su nekako autobiografske, moram da kažem da sve moje pesme negde nose dozu biografije. Ja ako ne osetim to da sam preživela u pesmi, ne mogu da je otpevam, kao i svi umetnici. Ne mogu da pevam nešto što ne doživljavam lično, tu i te kako ima istine – rekla je Tanja Savić za Grand i dodala:




-Što se tiče pesme „Sine“, ja bih stavila još mnogo toga tu, ali pesma samo traje tri minuta, imamo to ograničenje - dodala je pevačica. 


Podsetimo, nakon razvoda od Dušana Jovančevića sa kojim ima dva sina, Maksima i Đorđa, Tanja je sreću pronašla pored 11 godina mlađeg pillota Mukija sa kojim konstantno provodi vreme i koji je, kako je i sama istakla, vratio veru u ljubav.

Slične vesti: ​Večeras je bilo nezaboravno! Sloba Radanović promovisao novi album (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>