Region

Svet

Ko je pozajmio glas Lepoj Breni u filmu Hajde da se volimo 3 u pojedinim scenama? (VIDEO)

Saznajte ko je pozajmio glas Lepoj Breni u filmu "Hajde da se volimo 3". Otkrijte zanimljive detalje o zapletu i likovima ovog popularnog jugoslovenskog filma!

Ko je pozajmio glas Lepoj Breni u filmu Hajde da se volimo 3 u pojedinim scenama? (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/RTS



"Hajde da se volimo 3" je popularni jugoslovenski film koji je snimljen o Lepoj Breni. Poznat je po svojim muzikalnim scenama i zabavnim zapletima, ali jedan zanimljiv detalj koji mnogi ne znaju je da je u jednoj sceni neko drugi pozajmio glas Lepoj Breni.
Zaplet Filma "Hajde da se volimo 3"

U filmu "Hajde da se volimo 3", Australijanac jugoslovenskog porekla dolazi u Jugoslaviju sa namerom da se oženi Lepom Brenom. Međutim, dva dokona mladića odlučuju da sabotiraju tu svadbu, što izaziva niz komičnih zapleta tokom njihovih putovanja kroz Jugoslaviju i van nje.

Prevara i Lažna Brena

Kako se radnja razvija, otkriva se da je organizovana svadba Lepe Brene bila prevara jednog čoveka. U njegovoj želji da zaradi sto hiljada dolara, on je podmetnuo lažnu Brenu, što dodatno komplikuje situaciju i unosi smeh i zabavu u film.

Ko je Pozajmio Glas Lepoj Breni?

Tokom snimanja scena sa "lažnom Brenom", glas pravoj Lepoj Breni pozajmila je Olja Bećković, zbog specifičnosti pojedinih scena. Bez obzira na razlog, ovo je jedan od onih interesantnih detalja koji doprinose bogatoj istoriji filma.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>