Region

Svet

Severina se uz Milana poradja u kadi

Biznismen Milan Popović , koji će uskoro dobiti dete sa Severinom Vučković, najverovatnije će prisustvovati njenom porođaju, tvrdi prijateljica hrvatske pevačice. Ona smatra da „srpski“ kralj bakra neće propustiti trenutak rođenja sina. Milan redovno posećuje Severinu, koja je pre nedelju dana primljena u splitsko porodilište zbog komplikacija u trudnoći.

Severina se uz Milana poradja u kadi


 
Hrvatska pevačica Severina Vučković i dalje leži u Splitskoj bolnici ,a s obzirom na to da u tom porodilištu postoji mogućnost porođaja u kadi, nije isključeno da se i Seve odluči na takav potez.
 
Kako pišu hrvatski mediji, Severina ne izlazi iz svog apartmana, a i nema neke posebne zahteve.

"Doktori su odlučili da je za nju najbolje da trudnoću održava pod nadzorom lekara, sa čim su se ona i njen verenik Milan Popović složili. U splitskom porodilištu deca nakon porođaja ostaju u sobi s majkom, a savremeni aparati omogućavaju i porođaj u kadi. Ovakav vid rađanja je za majku bezbolan, a za bebu bezopasan. Porodilji se, pre ulaska u kadu, izmere vitalne funkcije, kontroliše se temperatura vode i slušaju tonovi ploda" - priča izvor iz Hrvatske.

Inače, Severinina prijateljica Lepa Smoje (92) rekla je za medije da će Milan sigurno prisustvovati porođaju, a pevačica se već danima edukuje o odgajanju dece čitajući razne knjige najboljih svetskih lekara.
 
Vučkovićeva je i svoj imendan provela u bolnici zbog održavanja trudnoće, a otac njenog budućeg deteta svakodnevno je obilazi pružajući joj najveću podršku.
 
Popularna Seve bi uskoro trebalo da donese na svet dečaka, kome ona i Milan planiraju da daju ime Aleksandar Ivan.

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>