Region

Svet

Ivana Selakov raskinula sa dečkom

Pevačica Ivana Selakov bez medijskog eksponiranja i mnogo buke raskinula je svoju dugogodišnju vezu sa svojim dečkom Peđom Mirkovićem.

Ivana Selakov raskinula sa dečkom



"Istina je da smo raskinuli" - rekla je Ivana i dodala da se Peđa iselio kod svojih roditelja.

"Peđa se odselio kod svojih roditelja. Tako smo se dogovorili! Šta ćemo sa stanom? Pa gledaću da isplatim Peđi njegov deo kako bih ostala ovde da živim! Mi smo zaista ostali prijatelji. Pa on mi je i dalje menadžer, samo više nije dečko"- kaže Ivana i objašnjava razloge raskidanja svoje dugogodišnje veze.

"Ne volim da pričam o intimnim stvarima, ali kako bih izbegla sve moguće spekulacije, reći ću vam da smo se sporazumno razišli! Pukli smo! Posao je postao prenaporan, opterećujući, nismo se viđali zbog obaveza. Emisija "Šou snova“, u kojoj se borim, velika je obaveza. Želim da pobedimo i zbog toga sam se odrekla mnogih stvari, pa i slobodnog vremena. S druge strane, Peđa pokreće privatni biznis, pa ni on nikada nije bio kod kuće. Odjednom smo postali stranci. Udaljili smo se. Kao da se više nismo poznavali. To je razlog što se naša veza okončala" - izjavila je Ivana za Scandal.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>