Region

Svet

Ivana Selakov smršala 8 kilograma nakon operacije tumora

Ivana Selakov nedavno je operisala je tumor na meterici, a sada se već uveliko vratila svojim obavezama. Iako je strahovala za svoje zdravlje, pevačica se nada da je uspela da se izbori sa opakom bolesti i da je sve ružno ostalo iza nje.

Ivana Selakov smršala 8 kilograma nakon operacije tumora



Ivana Selakov nakon operacije tumora: Bila sam u strahu za svoj život!
Pevačica Ivana Selakov pre nekoliko dana prošla je pravi pakao kada se podvrgla hirurškoj intervenciji tumora na materici. Uplašena pevačica otkriva da je bila veoma upalašena za svoje zdravlje i da se nada da je ružan period ostao iza nje, tako da sada može da se vrati svojim obavezama.

"Super sam sada. Ne volim da pričam na tu temu. Smršala jesam od svega što mi se u poslednje vreme izdešavalo na tom polju",  rekla je poznata pevačica i dodala da sa nestrpljenjem čeka rezultate uzorka koji su uzeti, ali i da se nada najboljem.

"Rezultati bi trebalo da budu gotovi za deset dana, to je bila rutinska intervencija, i sada je sve u najboljem redu. Čekam da rezultati potvrde dobre prognozu koju lekari imaju i stvarno više ne bih da o tome pričam. Preokupirana sam poslom, nastupima, emisijama", kaže Ivana, koja apeluje na sve žene i devojke da redovno obavljaju kontrolu kod ginekologa.

Ivana Selakova je za nepunih mesec dana izgubila više od osam kilograma. Poznato je da je od početka svoje karijere varirala sa kilažom, ali su sada stres i nervoza uticali na to da, ne svojom voljnom, skine kilograme i više nego što je potrebno.Najveću podršku u svemu ima od svog dečka Predraga Mirkovića, sa kojim je godinama u vezi i ova situacija ih je još više zbližila i ojačala njihovu vezu.

Podsećanja radi, Ivana je pre nekoliko dana u Zemunskoj bolnici operisala tumor na materici. Doktori su tokom kontrole primetili promene i hitno zakazali intervenciju. Sve je prošlo u najboljem redu, a zahvat je trajao tri sata.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Ivana Selakov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>