Region

Svet

Jelena Karleuša: Doći ću u Hrvatsku kad me budete tretirali kao Srbi Severinu

Posle šokantne kolume o gej paradi, homofobima ali i prozivkama svog vlastitog muža, hrvatske medije interesuje da li će i kada JK doći da peva u "lijepoj njihovoj", na šta su dobili odgovor da moraju da je tretiraju kao Srbi Severinu prvo.

Jelena Karleuša: Doći ću u Hrvatsku kad me budete tretirali kao Srbi Severinu



"Iskreno ne znam koliko sam popularna i da li me znaju u Hrvatskoj. Ne znam da li bih uspela da napunim neku dvoranu, ali imam svoje, opet drugačije mišljenje o nastupu u Hrvatskoj. Ne moram pošto-poto da dođem da nastupam. "

"Imam pravo, da kao žena i kao pevačica zatražim određene uslove koje mi jedna država mora ispuniti da bih tamo nastupala bez straha. Mislim da još nije sazrela situacija da mogu slobodno da dođem i nastupam", izjavila je Jelena i dodala da njena muzika nema nikakvu zabranu kakva god da je.

Na pitanje da li je skoro letovala u Hrvatskoj kaže da nije ali ima čvrst stav o tome, uz opasku da će doći u Hrvatsku tek onda kada je budu tretirali kao Srbija Severinu, Tonija Cetinskog ili Nini Badrić.

"Oni su uvek kod nas dočekani kao bogovi. Nije samo da smo mi jako dobri domaćini. Mi stvarno volimo tu muziku i nemamo predrasuda odakle osoba dolazi. Mislim da mogu, možda malo i ljutito reći, da ću doći u Hrvatsku tek kad kao javna ličnosti ne budem imala nikavih problema zbog mojih Beograskih tablica i zbog toga što pevam muziku koju pevam", dodala je Jelena Karleuša.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>