Region

Svet

Severina ima samo osnovnu školu?!

Hrvatska pevačica Severina Vučković svakako je velika regionalna zvezda, ali kada je njeno obrazovanje ne može se pohvaliti visokom stručnom spremom.

Severina ima samo osnovnu školu?!



Do sada nije o tome govorila u medijima, a kako piše "Kurir" Severina od obrazovanja ima samo osnovnu školu. Iz muzičke škole "Josip Hatze" u Splitu, kažu da je pevačica pohađala ovu školu, ali je nije završila: "Jeste Severina išla u našu školu, mislim da je stigla skoro do kraja, ali nije završila. To će vam bolje reći u administraciji", kazala je osoba koja se javila na telefon, ne želeći da se njeno ime pominje u medijima.

"Ne možemo da dajemo informacije o našim učenicima, bila to Severina Vučković ili bilo ko drugi, jer time ugrožavamo tajnost podataka. Svi koji su išli u našu školu imaju pravo na privatnost", rekla je gospođa iz administracije.

I Severinin menadžer bio je kontaktiran, ali je odgovorio SMS-om: "Imate u više njenih intervjua odgovore na tu temu, pa slobodno prenesite", međutim, mi nismo uspeli da nađemo nijedan intervju u kojem je Vučkovićeva govorila o svom obrazovanju.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>