Region

Svet

Stanija Dobrojević promo lice noćnih haus partija u Budimpešti (Foto)

Model Stanija Dobrojević jedno je od promotivnih lica Spleš najt žurki, budimpeštanskog Ramada Aquaworld Resorta, inače najvećeg vodenog kompleksa ove vrste u Evropi.

Stanija Dobrojević promo lice noćnih haus partija u Budimpešti (Foto)



Jedna od najatraktivnijih Srpkinja nedavno je prihvatila angažman i promovisaće sve popularnije noći tokom kojih vodenim vratolomijama akva parka odjekuju haus zvuci, upotpunjeni sjajnom energijom više hiljada pobornika kupanja i đuskanja u termalnim vodama, i to u sitne sate.

Stanija Dobrojević: Ne izvinjavam se nikome! (Foto)
Sve više mladih iz Srbije posećuje ovaj resort kako bi prisustvovali sjajnim žurkama, pa je izbor promotivnog lica iz Srbije bio više nego logičan sled događaja, kažu u menadžmentu hotela. Izbor je pao na Staniju, a lepa Stana će vatreno krštenje imati već 27. decembra, za kada je zakazana prva naredna noćna žurka.

Stanija Dobrojević prava studentkinja: Žurim kući na učenje! (Foto)
"Uz tropske koktele, haus i latino ritmove, sjajno društvo i sve to u termanim bazenima i toboganima koji se teško mogu prebrojati, pa kako da ne prihtavim ponudu, sa zadovoljstvom sam to učinila", kaže nam Stanija i najavljuje prve prijatelje iz Srbije.



Stanija će neko vreme provoditi sa svim prijateljima u velelepnom zdanju akvavorlda, ali će se u sitne sate sa izabranim društvom povući, i to u raskošni apartman Cece Ražnatović, gde će nastavili privatnu žurku do zore, najavljuje Dobrojevićeva.



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>