Region

Svet

Kolega optužio Milicu Pavlović za nepoštovanje: Ponizila me!

Milica Pavlović je na svojim prethodnim albumima sarađivala s nizom taletovanih izvođača, poput Slobodana Veljkovića Cobija, Mimi Mercedes i Stjepana Jelice, poznatijeg po nadimku Albino, koji je postao jedan od omiljenih muzičara na estradi.

Kolega optužio Milicu Pavlović za nepoštovanje: Ponizila me! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Mnogi su s nestrpljenjem očekivali još jedan muzički duet od ovog dinamičnog dvojca, ali nažalost, do njihove saradnje nije došlo.

Njihov duet "Šećeru" s albuma "Posesivna" iz 2022. godine bio je jedan od najvećih hitova, pa su mnogi priželjkivali nastavak njihove saradnje na albumu "Lav" objavljenom prošle godine. Ipak,  to se nije ostvarilo. 

Već pre početka  "Lav" turneje Milice Pavlović, počele su spekulacije o mogućim nesuglasicama među njima, kada se Albino nije pojavio na koncertima u Nišu i u Beogradu.




Ipak, Albino je u jednom podkastu progovorio o saradnji sa Millicom i otkrio zbog čega se razočarao u mladu pevačicu.

- Ne osećam se ispoštovano s njene strane, ni ja ni ostali. Na ljudskoj, pa onda na svim ostalim osnovama. Ne može mene neko da inspiriše i da ja pravim nešto novo s nekim s kim se u društvu osećam... Znaš ono neko te ponižava buklvalno - kazao je Albino podkastu "Poster". 



Slične vesti: ​Tuga u porodici Proeski: Preminuo otac Tošeta Proeskog, Nikola Proeski!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>