Region

Svet

Milica Pavlović smršala 10 kilograma za 12 dana! Ovo je njena dijeta!

Pevačica Milica Pavlović smršala čak 10 kilograma za 12 dana! Ovo je njena dijeta koja liniju dovodi do savršenstva, a počela je da se pridržava po savetu lekara.

Milica Pavlović smršala 10 kilograma za 12 dana! Ovo je njena dijeta! Screenshoot/Instagram






Milica Pavlović je 2022. godine uspela da dovede liniju do savršenstva i to bez odricanja od omiljenih namirnica. Zbog obaveza nije imala vremena da vežba pa je po savetu lekara počela sa Japanskom banana dijetom sa kojom je skinula 10 kilograma.



„Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara“- ispričala je Milica nedavno za medije, a vi pogledajte kako obroci izgledaju:

 

Moćna hrana koja pojačava libido kod žena!








Doručak

U Miličinoj dijeti, kako je ispričala za Story, za doručak se jedu čak tri banane, a uz njih se sme piti samo voda ili eventualno, čaša nemasnog mleka.




Ručak


Za ručak, imate izbor između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom.




Večera

Dok je za večeru grilovana ćuretina ili riba. Samo dve salate su u meniju - ili zelena ili kupus salata, a njih možete jesti uz bilo koji obrok.

Nikakve grickalice nisu dozvoljene, jedino što možete jesti između obroka je banana s tim što razmak mora biti bar četiri sata. Poslednji obrok ne može biti posle 20h, a ukupno dijeta traje 12 dana.

Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>