Zdravlje

Ljubav

Moćna hrana koja pojačava libido kod žena!

Ako vam se ne čini da ste u poslednje vreme niste bili raspoloženi za intimne trenutke, možda je vreme da razmislite o promeni u ishrani kako biste povratili želju za odnosima. Ovo je moćna hrana koja pojačava libido kod žena!

Moćna hrana koja pojačava libido kod žena! Svet Plus




Vaše emotivno stanje, fizičko zdravlje i mentalna dobrobit igraju ključnu ulogu u održavanju nagona. Poboljšanje libida može započeti jednostavnim dodacima u ishrani, a nekoliko namirnica može biti od pomoći.




Cvetovi brokolija

Da biste podstakli libido, uključite brokoli u svoju ishranu zbog bogatstva vitaminom C. Možete ga dodati u salatu ili konzumirati na različite načine - sirovog, prženog, kuvanog. Brokoli je prema nekim izvorima jedna od najefikasnijih namirnica za podizanje se**ualne želje kod oba pola, jer stimuliše protok krvi.




Karanfilić

Karanfilić možete koristiti na različite načine - dodati ga mesu na roštilju, jelima ili pripremiti kao čaj. Već vekovima se koristi u Indiji za poboljšanje muške se**ualne funkcije, a jednako je koristan i za žene. Osim toga, pomaže u kontroli neprijatnog daha, što može dodatno ojačati želju za ljubljenjem. Za povećanje libida, pospite malo karanfilića u prahu preko svojih obroka.



 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!









Suve smokve

Smokve se smatraju izuzetnim stimulansima feromona i voćem koje pozitivno utiče na plodnost, a istovremeno može poboljšati se**ualnu izdržljivost kod muškaraca.



Šafran

Istraživanja s Univerziteta Galf sugerišu da šafran može poboljšati ovu funkciju. Potopite ga u ključalu vodu ili mleko, sačekajte 15 minuta, pa zatim popijte.



Jaja

Jaja su bogata vitaminima B5 i B6, podržavajući balans hormona i smanjenje stresa, ključnih faktora za zdrav libido. Konzumiranje sirovih jaja neposredno pre intimnosti može povećati libido i energiju, jer su niskokalorična, a bogata belančevinama, što pruža fizičku snagu. Takođe su izvor arginina, aminokiseline koja se pokazala korisnom u lečenju srčanih problema i erektilne disfunkcije.

Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>