Region

Svet

Jovana Jeremić tuži Vesnu Rivas: Sukob oko Roleksa eskalira!

Voditeljka Jovana Jeremić podnosi tužbu protiv Vesne Rivas nakon serije uvreda i optužbi, uključujući tvrdnju da je njen Roleks sat falsifikat. Jovana se odlučno suprotstavlja ovim optužbama i pokreće pravne postupke. Pročitajte više o ovom rastućem sukobu.

Jovana Jeremić tuži Vesnu Rivas: Sukob oko Roleksa eskalira! Foto: Printscreen Youtube




Voditeljka Jovana Jeremić donela je odluku da podnese tužbu protiv Vesne Rivas nakon što je Vesna nedavno fizički napala Jovanu i iznela niz uvreda na njen račun. Među tim uvredama, Vesna je tvrdila da je sat marke "Roleks" koji Jovana nosi falsifikat. Jovana je javno obavestila da je pokrenula još dva pravna postupka protiv Vesne.

Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu - rekla je za "Blic" Jovana Jeremić.

Vesna Rivas je prethodno izvređala Jovanu:


"Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)... Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama." - rekla je Vesna pa dodala:


"Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila roleks, a reč je zapravo o roleksu od 50 do 80 dolara." - odlučno je za domaće medije izjavila Vesna Rivas, a onda i dodala:



"To upakuju kao da je pravo, a zapravo je iz Turske. Ja tamo stalno putujem, pa znam. Ona se jadna nada da će jednog dana da joj uleti registrovani roleks, ali ona ne može da nađe tipa koji misli da ona vredi da dobije roleks. Znate, najjeftiniji roleks košta 20.000 evra, a to treba i zaslužiti. Sve u svemu, nije svaki sat za svaku ruku"- rekla je Vesna Rivas i time igleda uvredila voditeljku Jovanu Jeremić.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>