Svet

Region

Kejt Midlton i princ Vilijam objavili fotografiju i izazvali komentare!

Kejt Midlton i princ Vilijam objavili su novu fotografiju i izazvali komentare kod svojih pratilaca. Na fotografiji se nalazi princeza Šarlot, a njen lik privukao je pažnju...

Kejt Midlton i princ Vilijam objavili fotografiju i izazvali komentare! Screenshoot/Youtube/Trending





Nakon što je sredinom marta otkriveno da Kejt Midlton boluje od raka, situacija na britanskom dvoru polako se stabilizuje. Nedavno su princ i princeza od Velsa javno čestitali sinu Luizu rođendan, proslavili su 13. godišnjicu braka, a sada su se obratili povodom rođendana svoje ćerke, princeze Šarlot.

Na Instagram profilu objavljena je fotografija devojčice sa zahvalnošću na čestitkama. Pristalice kraljevske porodice su ohrabrene ovim gestom, smatrajući da to pokazuje poboljšanje Kejt's zdravstvenog stanja i oporavak porodice od nedavnih teškoća.

Međutim, jedan detalj je privukao pažnju nakon objavljene slike. Malena princeza Šarlot izgleda kao preslikani otac Vilijam. U komentarima ispod posta, ljudi su primetili koliko liče i kako imaju iste crte lica. Neki su videli tragove princeze Dajane, koja, nažalost, nikada nije upoznala svoje unuke.

Podsetimo se, zdravstveno stanje princeze Kejt Midlton je neočekivano otkriveno nakon što je informacija procurela iz nepoznatog izvora. Kensingtonska palata je odmah reagovala video porukom, potvrđujući Kejtovu borbu sa kancerom i predstojeću terapiju. Pojavile su se sumnje o izvoru informacija, što je dovelo do pitanja o sigurnosti u londonskoj klinici gde je Kejt bila lečena i operisana u januaru.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>