Region

Svet

Aleksandra Tadić Cipka danas ispraća muža na večni počinak!

Pevačica  Aleksandra Tadić Cipka danas ispraća na večni počinak muža sa kojim je bila u braku duže od jedne decenije, a koji je iznenada preminuo.

 Aleksandra Tadić Cipka danas ispraća muža na večni počinak! Foto: Printscreen Youtube/hype
Nebojša Jarin Stojićević, suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, biće sahranjen danas, 17. maja, na groblju u Gornjoj Vranjskoj u 14 časova. Opelo će biti održano u 13 časova u porodičnoj kući.

Njegovi bližnji su saopštili da je Jarin iznenada preminuo juče, 16. maja, u 52. godini života. Prema navodima, muž naše pevačice je izdahnuo u Šapcu usled posledica infarkta, a sa Cipkom je bio u ljubavi više od deset godina.

Aleksandra je sada ostala udovica usled iznenadne tragedije od koje ne može da se oporavi. Bila je u srećnom braku sa Stojićevićem, a tajno su se venčali pre manje od dve godine. Nebojša je bio stariji od Cipke dve decenije.

Nebojša je nesebično ulagao u njenu karijeru i pružao joj maksimalnu podršku u svemu što radi.Nebojša Stojićević Jarin bio je poznat u svom kraju kao uspešan biznismen i vlasnik firme koja se bavi uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina.

Poslovao je u Srbiji i susednim zemljama kao što su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija, Rumunija, Mađarska, pa čak i Italija. Bio je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" koje je zaduženo za investicije grada Šapca.


Aleksandra Tadić Cipka nije ni slutila šta će je zadesiti, što se vidi i iz njene poslednje objave na Instagramu, nastale nekoliko sati pre smrti njenog supruga. 

Pre njegove iznenadne smrti, Cipka je imala snimanje, tokom kojeg je na društvenim mrežama delila videe na kojima je doterana i nasmejana. Pored toga, podelila je nekoliko storija u kojima je izrazila podršku mlađoj koleginici Barbari Bobak, koja je objavila drugi deo albuma.

Možda vas interesuje:
Nenad Periš stihom koji kida dušu poslao poruku Bejbi Lazanji! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>