Region

Svet

Stanija Dobrojević: Ne izvinjavam se nikome! (Foto)

Dok se njen brat Sani i bivši dečko Filip Panajotović raspravljaju na društvenim mrežama, Stanija Dobrojević svojim seksepilom hara beogradskim klubovima, i poručuje da se neće izvinjavati zbog onoga što jeste.

Stanija Dobrojević: Ne izvinjavam se nikome! (Foto)



Brat Stanije Dobrojević preti Filipu Panajotoviću: Objaviću sve gadosti koje si joj pisao! (Foto)
Stanija vrlo dobro zna kakvog zaštitnika ima: svog brata Sanija, koji ne preza da njenom bivšem dečku Filipu Panajotoviću i javno, na društvenim mrežama, poruči da ostavi njegovu sestru na miru. Zato, srpska starleta nema šta da brine, već se u svom stilu provodi po beogradskim klubovima.

Tako, Stanija je svoje fanove na društvenim mrežama počastila novim fotografijama, te pokazala autfit  kojim je "zapalila" jedan poznati beogradski klub. Naime, atrakivna starleta došla je odevena u jedan sasvim poslovni komplet, pantalone i blejzer, ali vrlo brzo otkopčala dugme na sakou, te ostala u šljokičavom brushalteru koji je jedva zadržavao njeno bujno poprsje.



A da je baš briga za bilo kakve komentare koji se množe brzinom svetlosti kada je najpoznatija srpska starleta u pitanju, Stanija je pokazala time što je na Tviteru napisala: "Nikada se ne izvinjavaj zbog onoga što jesi!"

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>