Svet

Region

Fotografija koja je uzdrmala obožavaoce kraljevske porodice: Kejt Midlton i Vilijam izazvali šok i gnev! (FOTO)

Fotografija koja se danas na zvaničnoj Instagram stranici kraljevske porodice izazvala je talas nezadovoljstva među pripadnicima kraljevske porodice. Ovaj prikaz povodom 13 godina braka Kejt Midlton i princa Vilijama iznenadio je mnoge i izazvao gnev širom sveta.

Fotografija koja je uzdrmala obožavaoce kraljevske porodice: Kejt Midlton i Vilijam izazvali šok i gnev! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/CBS



Na prvi pogled, slika prikazuje uobičajenu scenu - Kejt u venčanici sa osmehom na licu, dok je Vilijam pored nje u elegantnom odelu, sa zadovoljnim izrazom lica. Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti nije bila njihova pojava, već kontekst ove slike.

Crno-bela fotografija odmah je navela mnoge pratioce da pomisle na najgore - da je princeza Kejt Midlton preminula. Nedavno objavljeni podaci o njenom zdravstvenom stanju, borbi sa rakom, dodatno su pojačali strahovanja javnosti, što je doprinelo širenju panike i zabrinutosti.

Obožavaoci kraljevske porodice, koji su navikli na besprekornu prezentaciju i poštovanje protokola, bili su zgroženi ovim potezom. Mnogi su izrazili svoje razočaranje i ljutnju, tvrdeći da ovakva slika može da nagovesti tragediju, umesto da obeležava srećnu godišnjicu braka.




Reakcije na društvenim mrežama bile su žestoke, sa hiljadama komentara koji osuđuju Kejt i Vilijama zbog nedostatka taktičnosti i osećaja za trenutak. Dok su pojedinci branili par, ističući da su članovi kraljevske porodice samo ljudi koji takođe prolaze kroz teške trenutke, većina se složila da je ovakvo javno ponašanje neprihvatljivo.

U svakom slučaju, ova slika će ostati upamćena kao kontroverzni trenutak koji je izazvao šok i razočaranje među obožavaocima kraljevske porodice, dok je Kejt Midlton i Vilijam postali predmet javnih diskusija i kritika.

Slične vesti: Kim Kardašijan otkrila zanimljiv detalj iz života: Radila sam za Madonu!
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>