Region

Svet

Ko je bio muž Aleksandre Tadić Cipke koji je danas preminuo!

Suprug Aleksandre Tadić Cipke, Nebojša Jarin Stojićević, preminuo je danas, 16. maja, usled srčanog udara. Ko je bio pevečicin muž bio i čime se bavio, pogledajte u nastavku.

Ko je bio muž Aleksandre Tadić Cipke koji je danas preminuo! Foto: Printscreen Youtube/Nije lako biti jaNebojša je bio poznat kao uspešan poslovni čovek u Šapcu, gde je bio vlasnik firme koja se bavila uvozom, prodajom i popravkom pekarske opreme i mašina. Njegovo poslovanje protezalo se ne samo u Srbiji, već i u susednim zemljama poput Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije, Rumunije, Mađarske i Italije. Takođe je obavljao funkciju direktora javnog preduzeća "Infrastruktura", koje je bilo zaduženo za investicije u gradu Šapcu.

Nebojša i Cipka su bili u vezi više od deset godina, a on je tokom godina ulagao u njenu karijeru. Venčali su se u tajnosti.


"Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo i poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sada krunisali brakom. Za sada je sve okej." - izjavila je Cipka ranije za Grand.


Muzičar Đorđe David bio je vidno potresen nakon što je saznao za iznenadnu smrt supruga pevačice Aleksandre Tadić Cipke:


"Sad su mi javili, odlepio sam." - rekao je kratko Đorđe, koji je došao na snimanje nove emisije "Zvezde Granda". David je potom otkrio i kako se Saša Popović oseća nakon što je zadobio povredu noge.


"Pokušao sam da ga dobijem. Nije se javio na telefon. Verovatno sam jedan od pet miliona kada se dese neke lepe ili ružne stvari, to je po logici stvari milion poziva. Video sam ga unutra, sve je okej. Mlad je on čovek. Mlade su kosti, izdržaće on to bez problema." - rekao je muzičar i član žirija "Zvezde Granda" za Blic


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>