Svet

Region

Princeza od Velsa Kejt Midlton imaće paklene godine!

Princeza od Velsa Kejt Midlton imaće paklene godine ako je suditi po tome šta govori astropsiholog Valentina Vitrok. Ona ističe da "zdravlje udatih žena nije samo u njihovim rukama, već i u rukama njihovih partnera...

Princeza od Velsa Kejt Midlton imaće paklene godine! Foto: Printscreen Youtube/Trending





Nakon meseci globalne pažnje usmerene na "nestalu princezu" Velsa, Kejt Midlton, sledilo je šokantno otkriće. Supruga princa Vilijama je objavila da se bori s rakom, što je pokrenulo lavinu medijskih izveštaja o njenim izgledima za izlečenje i predstojećoj borbi.

Sada je astropsiholog Valentina Vitrok otkrila svoje uvide u princezin horoskop. U izjavi za medije, otkriva da Kejt očekuju izazovi u porodici, pri čemu bi čak "bolest mogla biti manji problem" u određenom trenutku. Ona ističe da "zdravlje udatih žena nije samo u njihovim rukama, već i u rukama njihovih partnera", naglašavajući važnost praćenja i horoskopa princa Vilijama.


"On je rođen u danima Hekate - 21. juna 1982., kada Mesec postaje nevidljiv na nebu: takvi ljudi imaju tešku energiju i tešku sudbinu. Inače, u palati Vindzor postoji još jedna hekata, kraljica Kamila, a prisustvo dve takve u jednoj porodici predstavlja opasnost za ostale članove.

Vilijam ima Crni Mesec u Jarcu, gde je Kejt rođena, što sugeriše da je bio razočaran kako svojom ženom, tako i porodičnim životom."



Kejtina energija, koja nikada ne izneverava, može biti preteška za Vilijama. Kao Rak, on traži stalnu potvrdu ljubavi, dok njegova supruga može delovati previše praktično i ne poklanja puno pažnje sentimentalnostima.

Ovo bi moglo objasniti zašto se u poslednje vreme spekuliše o Vilijamovim navodnim neverstvima, iako su male šanse da će biti potvrđena. Treba imati na umu da Vilijam na početku nije želeo da javno prizna svoju vezu sa Kejt, odlažući brak sve dok nije pod pritiskom svoje bake, pokojne Elizabete II, pristao na venčanje.

Kejt je rođena 9. januara 1982. u vreme pomrčine Meseca, što utiče na sudbinu njenog života. Trenutno, u njenoj kući zdravlja, nalazi se mistični Pluton, što ukazuje na teškoće i stres u njenom životu. U osmoj kući njenog horoskopa, koja je povezana sa reinkarnacijom, smrću i ponovnim rođenjem, nalaze se tri "zle" planete: Mars, Saturn i Neptun. Iako Mars može brzo proći, ostale dve planete će ostati neko vreme. Njihova prisutnost može doneti povoljne rezultate u smislu hemoterapije i dovesti do remisije. Teško je predvideti koliko će trajati njena bolest, ali astrološki znaci ne govore o iznenadnom i tužnom ishodu."

 

Miša Grof i Nikolina Pišek ponovo u klinču!





Foto: Printscreen Youtube/Trending



"U Kejtinom životu se mogu dogoditi neprijatni događaji vezano za drugo područje njenog života. Princeza bi mogla biti uklonjena iz kraljevske sedmorke, poslata negde van vidokruga, na šta ukazuju Saturn i Neptun u Kejtinoj devetoj kući, koja je odgovorna za obrazovanje i putovanja."

To će se dogoditi 2026. ili 2027. godine. Možda će njen odlazak biti povezan sa potrebom za lečenjem u inostranstvu, na primer, na mestima moći kao što je Tibet, gde će moći da se posveti duhovnim praksama.

Uzimajući u obzir da je Venera retrogradna u natalnoj karti princeze od Velsa i da se nalazi pored Merkura na 8 stepeni Vodolije, što se smatra stepenom klevete, izgnanstva i zatočeništva, situacija je možda složenija nego što se čini. Time se postavlja pitanje njenog statusa kao buduće kraljice.

Astrolozi su sigurni da će krunu naslediti njena ćerka, princeza Šarlot - njen horoskop potpuno odgovara natalnoj karti njene prabake Elizabete II, navodi Glossy.

 

Nikola Rađen oprostio sve i ocu i majci! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Glossy

Povezane vesti:


>