Region

Svet

Miša Grof i Nikolina Pišek ponovo u klinču!

Miša Grof i Nikolina Pišek ponovo u klinču, nakon problema oko njenog uslaska u stan na Vračaru gde je živela sa Mišinim pokojnim sinom Vidojem. Ona je najavila dolazak sa policijom, a evo šta Miša na to kaže...

Miša Grof i Nikolina Pišek ponovo u klinču! Foto: Printscreen Youtube/Blic






Nikolina Pišek nedavno je potvrdila da je sud izdao rešenje koje joj omogućava da uđe u stan na Vračaru, gde je ranije živela sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Međutim, pojavili su se problemi, pa nije uspela da uđe u stan, uprkos sudskom rešenju. 

Zbog toga je najavila da će sledeći put doći sa policijom. Problemi su nastali zbog sukoba sa Vidojevim ocem, Mišom Grofom, sa kojim već neko vreme vodi javni sukob i koji su završili na sudu. Sada se Miša Grof oglasio nakon pretnji policijom.





"Trebalo je da dođe, mi smo spremili i ručak i doček i sve, ali je nema. Nismo se čuli, nisam se čuo dve godine što bih sada. Advokati kažu da ne znaju ništa o tom slučaju i rešenju koje ona pominje, niko nije ni javio da će doći. Pa ja najviše na svetu želim da vidim to dete, nisam je video dve godine. Mene dete interesuje, nikakvi ratovi" rekao je Miša Grof za "Blic" pa dodao:



"Nisam bio tu kada je dolazila, ne znam što bi sa policijom došla, nije se najavila. Tu presudu bih valjda i ja morao da dobijem. Ona je tu povremeno živela sa mojim pokojnim, to je sve moje. To je sve na mene, koji njen stan na Vračaru, ništa ne razumem. Ona ima tu svoje stvari, garderobu, ali dve godine nije bila tu. Otkud njoj stan na Vračaru? Neka dođe, biće nam zadovoljstvo, kako drugačije"- zaključio je Miša Grof.




Foto: Printscreen Youtube/Kurir


U međuvremenu se oglasila i Nikolina Pišek, iznoseći svoju stranu priče:


"Ne bih to preterano da komentarišem, u procesu sam selidbe. Nisam mogla da uđem u stan. Samo mogu da kažem da su bili advokati, javni izvršitelji, svedoci, pa vi meni recite ko ovde laže?"- rekla je kratko ona.
 

Sloba Radanović o hapšenju Miljkovića: Sve može mirnim putem!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>