Region

Svet

Edita Aradinović nakon javnog sukoba sa Jelenom Karleušom potpuno nestala! (FOTO)

Njihov javni sukob obeležio je protekli vikend.

Edita Aradinović nakon javnog sukoba sa Jelenom Karleušom potpuno nestala! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic



Naime, proteklog vikkenda kulminirao je sukob između Jelene Karleuše i Edite Aradinović. Mlađa pevačica, optužila je svoju koleginicu da joj je bila sa bivšim dečkom. 

Jelena joj nije ostala dužna, pa joj je brutalnim porukama odgovorila na optužbe, koje je Edita ponovo javno objavila na Instagramu.

- Šizo, ti opet na lekove za šizofreniju uzimaš kokain? Brukaš i romsku i albansku zajednicu. Ne znam koliko razumeš srpski, ali potrudiću se da te vratim na fabričku verziju, izrašće ti i ona odsečena surla i dlakavi mladež na njoj, da kao ulična gatara imaš pod stare dane od čega da živiš. Ona sjajna ćelava čeneka će sjajiti uglancana na adekvatnom odeljenju u "Lazi" pre toga. Nisam ja kriva što se nesrećnici kojima se vraćaš lože na mene, u poređenju sa mnom izgledaš kao da prosiš pored semafora i to bez većeg uspeha - napisala joj je Jelena, a onda je ponovo usledio Editin odgovor.



Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

- Mama, ostala si budna do kasno, javi mi za duet ako hoćemo da ga radimo. I smiri se, ne nerviraj se - odgovorila je ona.

Ipak, ono što je mnoge iznenadilo je činjenica, da je Edita sinoć izbrisala sve fotografije sa Instagrama i potpuno nestala sa društvenih mreža. 


Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic


Slične vesti: ​Marija Šerifović otkrila da li planira drugo dete!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>