Region

Svet

Luna u agoniji zbog Marka Miljkovića: Besna je i plače!

Dom Lune Đogani i Marka Miljkovića postalo je centar dramatičnihdogađaja koji su šokirali mnoge. Nakon incidenta sa komšijama, Marko je završio u policiji, a Luna prolazi kroz pravu agonijudok čeka objašnjenje od svog supruga.

Luna u agoniji zbog Marka Miljkovića: Besna je i plače! Foto: YouTube printscreen/Pink TVIncident koji je doveo do hapšenja Marka Miljkovića izazvao je nevericu i zabrinutost u javnosti. Marko je tvrdio da su mu komšije bacale pomije na terasu, dok je komšija demantovao te tvrdnje, navodeći da su u toku bili majstorski radovi.

 Besan, Marko je reagovao bacanjem jaja na terasu komšijama, što je dovelo do policijske intervencije i njegovog odvođenja na pregled u Urgentni centar zbog povreda.

Sve ovo je ostavilo Lunu u stanju potpune agonije. Ona se trenutno nalazi kod roditelja, pod lekovima zbog stresa koji je proživela. U međuvremenu, Marko je testiran na alkohol i narkotike, što je dodatno pogoršalo Lunino emotivno stanje.

- Luna je besna jako, plače i razočarana je. Ostavio ju je samu sa decom i napravio haos. Pritom, sve to je uradio u alkoholisanom stanju. Nije joj jasno šta mu je kvrcnulo u glavi da uradi tako nešto. NJen otac je najviše uz nju, ali svi su zgroženi Markovim ponašanjem. On će izaći iz pritvora, ali ko zna kako će se sve ovo završiti među njima - rekao  je izvor za Blic. 

Gagi Đogani juče je takođe otkrio da je zabrinut za ćerkino zdravlje

- Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune - rekao je Gagi.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>