Region

Svet

Jelena Karleuša brutalno uzvratila Editi na prozivke! (FOTO)

Jelena Karleuša  odlučila je da stane na put prozivkama svoje mlađe koleginice Edite Aradinović i odgovori joj na nedavne optužbe koje je iznela javno putem Instagrama.

Jelena Karleuša brutalno uzvratila Editi na prozivke! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pravo TV



Već danima se vodi žestok rat između ove dve pevačice, a situacija je eskalirala kada je Edita putem svog Instagram storija iznela šokantne tvrdnje o Jeleni Karleuši, baš u vreme dok je pop diva bila okupljena sa svojim fanovima u tržnom centru.

Umesto da se upusti u javni obračun, Karleuša je odlučila da pristupi ovoj situaciji sa zrelošću i obratila se Editi privatno u nadi da će stvari rešiti na miran način. Međutim, umesto privatnosti, prepiska između njih dve je završila na javnom mestu, što je dodatno razbesnelo Pop divu.

Danas se Karleuša ponovo oglasila na ovu temu, pokazujući da se neće povući ni pred čijim prozivkama. Njen stav je jasan - istina će uvek izaći na videlo, a ona je spremna stati u odbranu svog ugleda i dostojanstva. Očekuje se da će ova saga dobiti još nastavaka dok se situacija ne smiri ili ne dobije svoj epilog.

 - Bila sam veoma zauzeta predivnim meet&greet događajem sa mojim fanovima ovih dana pa nisam mogla da ispratim šta se sve izdešavalo mimo toga. Prvo, još jednom želim da se zahvalim svima koji su došli, potrudila sam se da se slikam bukvalno sa SVIMA iako je sve trajalo 4 sata! Hvala svim medijima koji su na divan način ispratili ovaj događaj, ovo je samo početak onoga sto javnost čeka u narednom periodu. Toliko je sve bilo predivno i toliko sam srećna, da sve to nisu uspeli po ko zna koji put da pokvare bolesni ljudi koji su posvetili svoje živote opsesivnoj maniji prema meni - započela je JK i nastavila:


Instagram printscreem/karleusastar

 - Perfidno osmišljeno lupetanje one mučene Edite (rođena LJULJITA, ja se ne zezam) na njenom Insta storiju. Nepismena jer "nije školovala", Edita poznata po čupanju sa sestrom na ulici iznela je "šokantne" tvrdnje kako sam joj "otela dečka" - napisala je Jelena, a potom dodala.

 - Onaj ko god da je, koji može da bude sa Editom, da budem prosta ko može da j*be to, može samo da sanja da mi priđe! Jer ja sam ipak j*bi ga Jelena Karleuša, a Jeleni Karleuši onaj koji može da bude sa Editom ne može da priđe ni za autogram, ne može ni parking da čuva, a kamoli nešto više - zakllučila je Jelena na svom Instagram storiju.

Slične vesti: ​Nikad viđeni snimak Dragane Mirković, Lepe Brene i Cece! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>