Region

Svet

Ljubavna priča Gorana Ratkovića Raleta i Ane Nikolić: Spremni za sledeći korak!

Goran Ratković Rale i pevačica Ana Nikolić, nakon dugogodišnjeg prijateljstva, otkrili su ljubav dok su radili na Aninom novom albumu. Rale je sada spreman da njihovu vezu podigne na viši nivo, dok oboje uživaju u uspehu i na poslovnom planu.

Ljubavna priča Gorana Ratkovića Raleta i Ane Nikolić: Spremni za sledeći korak! Foto: Printscreen Youtube/Blic


 

Ljubavna i poslovna harmonija


Goran Ratković Rale, poznati kompozitor, otvoreno je progovorio o svojoj vezi sa pevačicom Anom Nikolić. Nakon decenija prijateljstva, ljubav se rodila tokom rada na Aninom novom albumu. Iako su svoju vezu na početku skrivali od javnosti, Rale sada priznaje da je spreman da njihovu vezu podigne na viši nivo i razmišlja o venčanju. Fasciniran je Aninom inteligencijom i humorom, ali mu smeta pažnja medija koju njihova veza privlači. Ana je, s druge strane, navikla na medijsku pažnju i ne smeta joj to.


 

Poslovni uspeh


Rale ističe da su on i Ana sjajan tim i na poslovnom planu. Uspešno su završili sve pripreme za Anin novi album, koji izlazi krajem nedelje. Rale veruje da će publika prepoznati Aninu iskrenost u pesmama, iako nijedna pesma nije posvećena njemu.


Ana Nikolić ljubavna veza sa Raletom
Foto: Printscreen Youtube/CreatoR9​


 

Reakcija Stefana Đurića Raste


Stefan Đurić Rasta, reper i bivši partner Ane Nikolić, izbegao je da komentariše njenog novog dečka. Na konferenciji povodom Music Week festivala, Rasta je govorio o svom privatnom životu i naglasio da ga materijalne stvari više ne raduju. On je srećan zbog podrške porodice i ljudi oko sebe. Rasta je priznao da nije romantičan, ali je obradovao svoju devojku za rođendan. Takođe je rekao da ne poznaje Aninog novog partnera, ali da nema loše mišljenje o njemu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>