Region

Svet

Dragana Mirković ima sestru koja se retko pojavljuje u javnosti - Pogledajte kako izgleda! (FOTO)

Poznata pevačica Dragana Mirković osvojila je srca publike širom Balkana svojim hitovima i šarmom. Međutim, malo ko zna da Dragana ima sestru koja je podjednako lepa i talentovana.

 Dragana Mirković ima sestru koja se retko pojavljuje u javnosti - Pogledajte kako izgleda! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVNjena sestra, Dušica, živi daleko od svetla reflektora i medijske pažnje. Za razliku od Dragane, Dušica je odabrala mirniji životni put. Ipak, njih dve su veoma bliske i često provode vreme zajedno, što se može videti i po fotografijama koje Dragana ponekad deli na društvenim mrežama.

Dušica je poznata po svojoj prirodnoj lepoti i eleganciji. Njeno osmehom može da parira sestrinom, a njena ljubaznost i posvećenost porodici su osobine koje se često ističu među onima koji je poznaju.

Fanovi Dragane Mirković su oduševljeni Dušicinim izgledom i mnogi su istakli koliko dve sestre liče jedna na drugu.Bez obzira na različite životne puteve, Dragana i Dušica  pokazuju koliko je važno imati podršku i ljubav najbližih.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>