Region

Svet

Edita i Indi Aradinović ponovo su, čini se, u ne tako dobrim odnosima!

Edita i Indi Aradinović ponovo su, čini se, u ne tako dobrim odnosima, barem sudeći po nekoliko činjenica koje se mogu videti na Instagram profilu.

Edita i Indi Aradinović ponovo su, čini se, u ne tako dobrim odnosima! Screenshoot/Instagram





Indi Aradinović javno spomenula toksičnu porodicu, poručila da ne mora da bude spasilac


"Ne moraš da objašnjavaš svoju situaciju, ne treba ti odobrenje da uspeš u životu", napisala je Indi na temu porodice





Radi se o tome da su sestre, pevačice, otpratile jedna drugu, a potom je usledila i Indirina poruka koja je zaintrigirala pratioce:







- Kako se izboriti sa toksičnom porodicom? Kloni se svađa, postavi granice, ne moraš da budeš spasilac kad je kriza. Ne moraš da objašnjavaš svoju situaciju, ne treba ti odobrenje da uspeš u životu. Ja ovo uvek uradim, a vi? - napisala je Indi.



Podsetimo, u slučaju da je ovo direktna poruka za Editu, ovo nije prvi put da joj se Indi javno obraća.






Prethodni put to je učinila 2018. godine, objavom:

- Zamolila bih moju lažnu sestru Editu da ne postavlja moju pesmu na svoj profil. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi nije bitno sad. Ona zna zašto ovo pišem, s obzirom na to da sam blokirana od njene strane 2017. godine bez razloga, smatram da je podrška suvišna i lažna. Od njenog učešća u TLZP-u nisam mogla ni nos da joj dotaknem!


Inače, Edita je nedavno, dok se Indi borila za život nakon operacije smanjenja želuca, oglasila i javno stala u njenu odbranu, a napala doktora koji je navodno odgovoran za loše stanje operisane Indi.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>