Svet

Region

Kraljevska tragedija: Bivši dečko princeze Beatrise se predozirao

Bivši dečko princeze Beatrise, Paolo Liuz, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u februaru ove godine u Majamiju, a kao uzrok se navodi predoziranje. 

Kraljevska tragedija: Bivši dečko princeze Beatrise se predozirao Foto: YouTube printscreen/Made By Dyslexia



Izvor blizak preminulom Paolu, godinama se borio sa drogom i kockarskim dugovima. Takođe je imao i velikih problema sa zakonom, uključujući posedovanje kokaina i smrt učenika, kome je u tuči zadao smrtonosne udarce. 
Policajac Majkl Vega iz Policijske uprave u Majamiju rekao je za "The Sun" da je policija pronašla Paola nakon što su pozvani u sobu u hotelu u Majamiju 7. februara. 

Telo je prebačeno u njegov rodni Long Ajlend, u Njujorku, kako bi se sahranio 16. februara

Liuzov prijatelj je priznao, da je poslednjih godina imao ozbiljne probleme.

"Nije mu išlo  sjajno u privatnom životu. Voleo je da se zabavlja i kocka. Počeo je da koristi mnogo farmaceutskih droga, ali je to kasnije dovelo do kokaina i težih droga. Bio je to veoma brz način života i svi smo se plašili da će ga to na kraju sustići. Uvek je pozajmljivao novac da bi platio kredite. To je postao začarani krug - rekao je.

Ljubav sa princezom Beatrisom

Paolo i Beatris, koja je bila šest godina mlađa od njega,  počeli su da se zabavljaju 2005. godine, ali su to držali u tajnosti dok se on nije pridružio skijanju njene porodice u Švajcarskoj 2006. godine.

Četiri godine ranije Liuzo je optužen za smrt studenta u tuči u Masačusetsu. Opužba je smanjena na napad i prekršaj, a on je služio 100 sati društveno korisnog rada.



Bez obzira na to, majka princeze Beatrise je podržala novonastalu romansu svoje ćerke.

"Svi imamo svoja putovanja i moramo da učimo svoj put, ali Beatris je razumna devojka, uskoro će napuniti 18 godina, biće dosta njenih prijatelja, uključujući i  Paola. 

Međutim, publicitet je doveo do toga da je Liuso vraćen u SAD jer je prekršio uslovnu kaznu, pošto mu je bilo dozvoljeno da putuje u inostranstvo samo zbog posla. Produžen mu je trogodišnji uslovni rok za šest meseci, a Beatris je javno prekinula romansu.

"Bila je to glupa tuča pesnicama i da sam išao na suđenje, moji advokati su bili sigurni da bih bio proglašen nevinim. Ali, ako bi se ispostavilo da se ja i Bea zabavljamo, to ne bi bilo dobro za njen imidž ili Sarin, pa su svi pokušavali da zadrže našu vezu u tajnosti - rekao je  Paolo Liuzo. 

Nakon razlaza, tvrdio je da su Bea i Judžini, tada 15-godišnjaci, prisustvovali zabavi na Jamajci na kojoj su gosti pušili kanabis i uzimali magične pečurke. Kasnije je okrutno odbacio svoju vezu sa Beom, rekavši: "Nisam bio siguran da želim da uđem tako duboko sa Beom. "Voleo sam je, ali nisam bio zaljubljen u nju."

U septembru 2009. godine,Paolo,  tada 27-godišnjak, uhapšen je na australijskoj Zlatnoj obali nakon što se svojim automobilom za iznajmljivanje Audi udario u semafor. Takođe nije platio smeštaj i račune za restoran u kazinu. Izjasnio se krivim za prekršaje u vožnji, prevaru i posedovanje kokaina i kažnjen je sa 2.600 funti.

Slične vesti: ​Kralj Čarls pokazao veliki znak ljubavi i poštovanja prema Kejt Midlton

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>