Elita 7

Parovi

Neočekivana scena u Eliti: Miona zatekla bivšeg dečka sa Majom u krevetu (VIDEO)

Uzbudljiva noć u rijalitiju "Elita", ostavila je mnoge u šoku nakon situacije koja se dogodila. Miona je ostala zatečena, iako je pokušala da sakrije svoje emocije. 

Neočekivana scena u Eliti: Miona zatekla bivšeg dečka sa Majom u krevetu (VIDEO) Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Sinoć je u Eliti organizovana žurka, a Maja i Stanislav su usled malo više alkohola, završili u izolaciji gde su se prepustili strastima. Miona, koja ove nedelje deli izolaciju sa bivšim dečkom Stanislavom, iznenadila se prizorom koji je ugledala. Nakon rastanka sa svojim dečkom Ša, odlučila je da se povuče u izolaciju kako bi malo odmorila i sredila misli. Međutim, ono što je zatekla unutra izazvalo je pravu buru emocija. U krevetu pored njenog, ležao je Stanislav sa Majom Marinkković. Ova neočekivana situacija ostavila je Mionu u šoku, dok je pokušavala da sakrije svoje osećaje.

Sada se postavlja pitanje - kako će se dalje razvijati ova situacija? Da li će Miona ostati ravnodušna ili će se suočiti sa svojim bivšim partnerom? Jedno je sigurno, na Mioninom licu se moglo videti iznenađenje, iako se trudila da ga sakrije. Detaljan video Mionine reakcije možete pogledati u nastavku.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>