Elita 7

Parovi

Elita 7: Teodora Delić i njene tajne veze i skandali!

Šta se krije iza fotografija Teodore Delić sa bivšim dečkom Mastorom? Saznajte sve o ljubavnim aferama i skandalima ove učesnice rijalitija "Elita 7".

Elita 7: Teodora Delić i njene tajne veze i skandali! Foto: Printscreen Youtube/Zadruga/Gasttozz




Teodora Delić, koja trenutno učestvuje u rijalitiju "Elita", privukla je pažnju javnosti i pre nego što je stigla na imanje u Šimanovcima. Njen dolazak u karantin bio je uz pratnju Radomira Marinkovića Takija, oca Maje Marinković. 


Taki tvrdi da između njega i Teodore Delić nije bilo ništa više od prijateljstva, a tokom trajanja rijalitija, i sama Teodora je podgrejala sumnje da je ipak bilo nešto više od pukog druženja između nje i Takija. 

Otkriveno je da je ponela majice sa njihovim slikama, kao i narukvicu koju joj je Taki kupio u manastiru Ostrog. 


Pojavile su se zatim i priče o navodnoj vezi Teodore sa folk pevačem Erom Ojdanićem i njegovim unukom Andrijom, što je Era demantovao. 


Portal Pink je sada objavio zajedničke fotografije Teodore i njenog bivšeg dečka crnca Mastora. Prema saznanjima, bili su u vezi nekoliko meseci, ali Teodora ga je prevarila sa poznatim muzičarem Nenadom Marinkovićem Gastozom. Ostaje da se vidi kako će Teodora reagovati na otkrivanje ove afere...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink


>