Elita 7

Parovi

Elita 7: Jovana Tomić Matora ima ogroman honorar!

Učesnica rijalitija "Elita 7" Jovana Tomić Matora, sudeći po dobro obaveštenom izvoru, ima ogroman honorar, a za manji nije ni htela da ulazi u Belu kuću.

Elita 7: Jovana Tomić Matora ima ogroman honorar! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV




Postojalo je dosta spekulacija o visini honorara pojedinih učesnika rijalitija "Zadruga" - "Elita 7", s obzirom na to da su deo jednog od najgledanijih rijalitija na ovim prostorima.

Prema ekskluzivnim informacijama koje je Alo dobio od dobro obaveštenog izvora, Jovana Tomić Matora je uspela da obezbedi sebi značajnu sumu novca, i to na nedeljnom nivou!

Jovani Tomić Matoroj je obezbeđena suma od 2.000 evra, uz uračunat PDV, što na kraju iznosi oko 2.500 evra, i to za samo jednu nedelju.

"Jovana je bila izričita kada je honorar u Eliti u pitanju. Zna kakav šou pravi, dosta ljudi zbog nje i prati rijaliti, te je ostala pri stavu da bez 2000 neće ulaziti unutra. Svesna je da je ozbiljan rijaliti igrač i da može da doprinese dosta gledanosti, naročito zbog svega što se dešavalo sa Anitom." - kaže za Alo izvor veoma blizak Jovani koji je želeo da ostane anoniman, te dodaje:





Foto: Printscreen Youtube/Jovana Tomić



"Jovana u spoljnom svetu dosta troši i logično je da je htela da sebe obezbedi i kada izađe. Smatram da joj svađe i sve ono što je radila nisu bile potrebne, jer su joj oduzeli honorare, ali kada se sve sabere na kraju, izaći će sa ozbiljnim parama iz Elite." - završava dobro obavešten izvor.

S obzirom na to da je Jovana bila deo rijalitija od samog početka, a koji se uskoro privodi kraju, kada se saberu svi honorari koje je primila tokom trajanja "Elite", dolazi se do cifre koja premašuje 100.000 evra.


Možda vas interesuje: 
Evrovizija 2024 donela je niz skandala! Dve takmičarke uplovile u vezu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>