Ostalo

Sme�no

Nikola Jokić o detaljima iz života: Košarkaš otkrio šta mu donosi najveću radost! (VIDEO)

Nikola Jokić, jedan je od najboljih svetskih košarkaša, a iako mnogim sportistima, radost predstavljaju uspesi na terenu, njemu je smisao života u potpuno drugačijim stvarima.

Nikola Jokić o detaljima iz života: Košarkaš otkrio šta mu donosi najveću radost! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Arena sport



Popularni koršarkaš, u svim svojim intervjuima često ističe koliko mu je porodica bitna i važna.  Tokom jednog gostovanja, Nikola je dao i sjajno objašnjenje na pitanje šta mu donosi radost u životu i šta ga čini najsrećnijim?

- To mora da bude porodica i stare koje radimo mimo košarke. Kada čujem ćerku kako se smeje, kao luda to je ono što volim i nešto što ne možeš da kupiš. To je nešto čisto i veće od košarke. Zahvalan sam zbog košarke i zbog svega što nam jedala, neverovatan život, živimo u sjajnom gradu, i sve to, ali porodica je nešto što je kao sidro i sve nas drži zajedno - zaključio je naš proslavljeni košarkaš.  



Nikola Jokić, u 29. godini ispisao je košarkašku istoriju i dostigao nešto što niko nije mogao da zamisli. Bio je uporan i sledio je svoje snove, a njehovi uspesi su neverovatni. Trenutno igra u Denveru sa kojim je 2023. godine osvojio šampionsku titutlu. 

Slične vesti: Otkrijte Srbiju: 12 zanimljivih destinacija za 1. maj! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>