Ostalo

Sme�no

Skandalozne tvrdnje! Jokić je zbog ovoga dobio MVP priznanje!

Skandalozne tvrdnje bivšeg NBA prvaka Pola Pirsa o tome zašto je Nikola Jokić dobio MVP priznanje!

Skandalozne tvrdnje! Jokić je zbog ovoga dobio MVP priznanje! Foto: Screenshoot/Youtube/Dan Patrick Show





Bivši NBA prvak i jedan od najefikasnijih šutera u ligi, Pol Pirs, komentarisao je Nikolu Jokića, koji je treći put u svojoj karijeri dobio titulu najkorisnijeg igrača lige. On je naglasio da je Jokić dobio MVP nagradu jer Šaj Gildžes-Aleksander nije bio dovoljno primećen u medijima.

Pirs je naglasio da Oklahoma nije bila dovoljno izložena na nacionalnoj televiziji, što je uticalo na percepciju njihovog najboljeg igrača.

Ukratko, Pirs smatra da Šaj nije dobio nagradu upravo zbog nedostatka medijske pažnje prema njemu. Naglasio je da, da je Oklahoma imala više utakmica na nacionalnoj televiziji, Šaj bi imao bolje šanse za MVP titulu. Mnogi ljudi nisu ni znali da je on bio glavna snaga Oklahome na Zapadu.

Pirs je nedavno izazvao kontroverzu izjavom da su "evropski košarkaši previše mekani", na što mu je nekadašnji saigrač Kevin Garnet održao lekciju.





Foto: Screenshoot/Youtube/Bleacher Report
 



U borbi za MVP nagradu, pored Nikole Jokića iz Denver Nagetsa, bili su i Luka Dončić iz Dalas Maveriksa i Šej Gildžes Aleksander iz Oklahoma siti Tandera.

Do sada su ovu prestižnu nagradu tri puta osvajali centar Mozes Meloun, as Bostona Leri Bird i Irving Medžik Džonson.

Lebron Džejms je četiri puta bio proglašavan MVP-om, dok je Majkl Džordan pet puta osvajao titulu najkorisnijeg igrača. Najviše puta MVP nagradu osvajao je Karim-Abdul Džabar, čak šest puta.

Možda vas interesuje:
Evrovizija 2024 - Švedksa nastupa prva, a Teya Dora?
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/novosti


>