Parovi

Farma

Nenad Marinković Gastoz biće deportovan u Srbiju!

Rijaliti učesnik Nenad Marinković Gastoz priveden je tokom odmora na Tajlandu i trenutno se nalazi u pritvoru, a 17. aprila bi trebalo da bude deportovan u Srbiju.

Nenad Marinković Gastoz biće deportovan u Srbiju! Foto: Printscreen Youtube/Blic




Tokom svog boravka na Tajlandu, Nenad Marinković, poznatiji kao Gastoz iz rijalitija, našao se u situaciji koja je rezultirala njegovim privedenjem i trenutnim zadržavanjem.

Prema izveštajima lokalnih medija, policija je intervenisala tokom redovne kontrole i primetila da je Gastoz bio pod uticajem alkohola. Advokat popularnog učesnika rijalitija sada je dao izjavu o ovom incidentu.

"Nenad Marinković Gastoz je usled upravljanja motociklom zaustavljen od strane pripadnika policije u Puketu u Tajlandu, i tom prilikom je alkotestiran. Utvrđeno je da ima 1,6 promila alkohola (više od dozvoljenog), i iz tog razloga mu je određeno policijsko zadržavanje. Kada je priveden do prostorija policijske zgrade, uočio je da mu je istekla viza par dana pre tog događaja. 

Imajući u vidu to da su u Tajlandu novogodišnji praznici, te da državni organi ne rade tokom istih, biće zadržan do 17. aprila, kada se i očekuje njegova deportacija u Republiku Srbiju. Na kraju bih u njegovo lično ime demantovao sve medije koji su objavili da su kod njega pronađene bilo kakve nedozvoljene psihoaktivne supstance ili da je upravljao pod dejstvom istih." -
rekao je advokat Nenada Marinkovića Gastoza.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>