Parovi

Farma

Nenad Marinković Gastoz uhapšen na Tajlandu!

Nenad Marinković Gastoz uhapšen je na Tajlandu zbog upotrebe nedozvoljenih supstanci, rekla je bliska osoba rijaliti učesnika.

Nenad Marinković Gastoz uhapšen na Tajlandu! Foto: Printsreen Youtube/TV Happy



Incident se dogodio tokom rutinske kontrole kada je otkriveno da je bio pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci, što je kažnjivo zakonom u zemlji.

Kako je izvor objasnio, nedostatak novca sprečio je Gastoza da plati kaznu, zbog čega je zadržan u policijskoj stanici.

- Nenad je zaustavljen i prilikom rutinske kontrole je utvrđeno da je bio pod dejstvom alkohola i nedozvoljenih supstanci. Na Tajlandu je to kažnjivo zakonom i plaća se ozbiljna kazna. Međutim, on nije imao para, zbog čega je priveden i zadržan u stanici - rekao je izvor za Informer.


Foto: Instagram printscreen/Gasttoz

Ovo nije prvi put da je Nenad Marinković imao problema sa zakonom zbog nedozvoljenih supstanci, kako je nedavno i sam priznao. On je istakao da je policija ranije intervenisala zbog upotrebe opojnih sredstava, uključujući kanabis, ali je istakao da je to "glupost". Gastoz je javno govorio o svojim preferencijama u konzumiranju supstanci, ističući da najviše koristi alkohol, marihuanu i travu, te da smatra da bi svet bio bolje mesto ako bi svi koristili te supstance.

- To su gluposti. Policija me je privodila na trežnjenje, skidali su me sa granice, kanabis i tako to. Jedini sam tad bio u lovi, i da ne bi skidali sve, ja sam sebe prijavio - kazao je on, pa otkrio šta konzumira od opijata:

- Najviše koristim alkohol, obožavam marihuanu i travu. To je prelepo i kad bi svi to pušili, bilo bi mnogo drugačije. Ovo što ja pričam, nema neku težinu - šokirao je Gastoz.

Slične vesti: Miljana Kulić ponovo trudna! Dve crte, nisam luda! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>