TV Show

Parovi

Nova drama Tare Simov! Ružno je što si mu ti majka, poručuje joj partner!

Nova drama bivše rijaliti učesnice i voditeljke Tare Simov! Ružno je što si mu ti majka, poručuje joj partner koji joj sudeći po prepiskama ne dozvoljava da uđe u stan.

Nova drama Tare Simov! Ružno je što si mu ti majka, poručuje joj partner! Screenshoot/Instagram




Tara Simov je sinoć na svom Instagram profilu objavila vest da se razišla sa svojim partnerom Danilom Raičevićem. 


Njihova veza je već duže vreme predmet medijske pažnje, a sada je došlo do javnog prekida, a ono što je posebno zaintrigiralo sve, jeste njeno priznanje da joj otac njenog deteta ne dozvoljava da uđe u stan gde joj je sin Nikolaj.

Simova je objavia na Instagramu sledeće:


"Shodno tome da sam javna ličnost i negde osećam potrebu da neke stvari objavim, tako ću i ovo. Danilo i ja smo se razišli na njegovu želju i dogovorili smo se da je tako bolje i za nas i za naše zdravlje. Molim vas za razumevanje vezano za ovu situaciju i da ako možete ne vršite pritisak na nas. Hvala."



A onda su usledile njihove prepiske:


 "I zato mi neće biti krivo jedan jedini dan što sam te ostavio. Nisi ispravna, nisi korektna niti si ikada bila niti ćeš ikada biti vrlo prosto. Stavi prst na čelo i zapitaj se zašto te nisam oženio nekad. Sada nakon svega... J*bigica, džabe si molila. Nisam rastao na šišarki. Nisam ja Ša i to sam dokazao." - napisao je Danilo.


"Ok, prekini da me zlostavljaš, zamoliću te ili ću te blokirati."- rekla mu je Tara.

"Nebitno, neću da dužim. Ima milion stvari koje bih rekao, ali biću čovek. Neću da budem bezobrazan. Ne računaj više na mene, ni za šta u životu. Zaboravi da smo se ikada poznavali."  - napisao je Danilo.









"Ok" - kratko je poručila Tara.

"I u Niš ne planiraj u petak da dođeš, da znaš još to. Mislim makar kod mene u stan." - napisao je Danilo. 

"Onda ga dovezi" (dete) - odgovorila je Tara.

"Hahahaha važi." - napisao je Danilo.


"Ne mogu da spavam sa detetom u hotelu. Ružno je prema njemu." - napisala je Tara.

"Hahahaha... Ružno je prema njemu sve što ti radiš, sestro. To je jedino ružno. Ružno je što si mu ti majka, ništa drugo." - napisao je Danilo i snimio joj glasovnu poruku. 

"Počeću da kačim šta mi pišeš." - zapretila je Tara Simov.

Tara je potom optužila Danila da joj ne dozvoljava da uđe u stan u kom boravi dete:

"Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete naglašavajući da je stan "njegov" i da zbog toga neću ući tamo. U prevodu da idem da spavam u hotelu sa detetom ili da ga vodim za Beograd. Ostale delove možete sami protumačiti." - napisala je Tara na svom Instagram profilu.


MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>