Region

Svet

Jelena Karleuša otkazala koncert u Podgorici: Ovo je razlog! (FOTO)

Jelena Karleuša, morala je da otkaže nastup u Podgorici koji je bio zakazan za 9. maj, zbog kako je navela političkih razloga.

Jelena Karleuša otkazala koncert u Podgorici: Ovo je razlog! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Na društvenoj mreži Instagram, Jelena je obavstila svoje pratioce o otkazivanju koncerta, zbog kako je istakla grubog mešanja politike u njen nastup.


"Nažalost, primorana sam da otkažem najavljeno gostovanje u Podgorici zbog grubor mešanja politike u moj nastup. Nadam se da divan bratski narod Crne Gre neće dozvoliti da razne pollitičke struje u CG napadaju pevače iz Srbije - napisala je Jelena i dodala: 



Foto: Instagram printscreen/karleusastar


" Žao mi je što ovih dana svi  možemo da vidimo kako moju zemlju napadaju podržavaju otimanje teritorije i glassaju protiv moje zemlje i mog naroda, a onda se ljute kada neko glasno postavi pitanje, zašto braćo?" - stoji u Jeleninom objašnjenu.

Nakon ove objave, Jelena se obrtila i publici iz Podgorice:

- To što sam otkazala nastup tamo gde ne poštuju moju zemlju i vređaju me zato što sam iz Srbije je dokaz da se ne prodajeo svi za pare.

- Mene pare ne intresuju. Pozdrav publlici iz Podgorice, mojim divnim fanovima, žao mi je zbog situacije i veliki poljubac narodu Crne Gore koji neizmerno volim - dodala je pevačica.


Foto: Instagram printscreen/karleusastar



Sličn vesti: ​Kolega optužio Milicu Pavlović za nepoštovanje: Ponizila me!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>