Region

Svet

Jelena Karleuša nestala sa društvenih mreža: Obrisan joj profil! (FOTO)

Jelena Karleuša potpuno je nestala sa društvene mreže Instagram, a njen menadžer Zoran Birtašević, nedavno je potvrdio na X-u da je pevačica izgubila pristup svom Instagram profilu.

Jelena Karleuša nestala sa društvenih mreža: Obrisan joj profil! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/karleusastar



Karleuša, koja je brojala više od dva miliona pratilaca na ovoj društvenoj mreži, često je koristila svoj profil za deljenje fotografija i komunikaciju sa svojom publikom.

Međutim, u poslednje vreme, primetno je da su njeni postovi postajali sve više ispunjeni negativnošću i govorom mržnje.

Ova vest izazvala je različite reakcije među javnošću. Neki su izrazili zabrinutost zbog trenda negativnosti na društvenim mrežama, dok su drugi spekulisali o razlozima iza gubitka pristupa Karleušinom profilu.

Ipak, za većinu pratilaca, ovo je bilo iznenađujuće, s obzirom na to da su bili navikli na aktivnost pevačice na ovoj platformi.


Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Interesantno je napomenuti da je Karleuša poznata po brzom reagovanju na negativne komentare i blokiranju korisnika koji izraze nezadovoljstvo njenim sadržajem. To je dovelo do situacije u kojoj je teško proveriti takve tvrdnje, jer bi bilo ko ko je izrazio negativno mišljenje o njoj verovatno bio blokiran na Instagramu.

Očekuje se da će se ova situacija dodatno razvijati u narednim danima, dok javnost čeka zvanično saopštenje ili reakciju same Jelene Karleuše.

Slične vesti: ​Novi estradni rat: Slađa Alegro prozvala Desingericu, usledila žestoka reakcija poznatog muzičara!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>