Region

Svet

Baby Lasagna se borio sa depresijom, a onda je postalo neizdrživo!

Baby Lasagna se suočavao sa depresijom, a ovi detalji iz njegovog života su manje poznati. Na Evroviziji 2024, kao predstavnik Hrvatske, za dlaku mu je izmakla pobeda, osvojivši 2. mesto na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Baby Lasagna se borio sa depresijom, a onda je postalo neizdrživo! Foto: Printscreen Youtube/POPoln kanal

Tokom svog života, Baby Lasagna je prošao kroz mnoge teške periode, a nedavno je otkrio da je bio u borbi sa depresijom:

"Nisam mogao da boravim s ljudima i bežao sam u izolaciju svog stana. Osećao sam pritisak, kao da se moje srce nalazi u tuđoj šaci koja ga nemilosrdno stiska. Pratili su me umor i očaj, ukratko, upao sam u depresiju."Depresija je u jednom momentu postala neizdrživa:

"U jednom trenutku tama je postala neizdrživa. Nazvao sam tatu koji je tačno znao šta mi je potrebno. Odveo me kod prijatelja sveštenika na razgovor. Nakon susreta s njim tama je polako počela da nestaje, a njeno mesto zauzimali su sreća i osećaj ispunjenosti," ispričao je Baby Lasagna.

Iako ga danas čitav svet zna kao Baby Lasagnu, pravo ime ovog muzičara je Marko Purišić.Foto: Printscreen Youtube/POPoln kanal


Popularnost je stekao kao gitarista poznate rok grupe Manntra. Mnogi su iznenađeni kada saznaju da je Marko rođen 1995. godine u Umagu, Hrvatskoj, što znači da je veoma mlad.

Njegovo umetničko ime nema poseban značaj, ali odražava njegovu ljubav prema ovom jelu. Pesma kojom se predstavlja na Evroviziji 2024, "Rim Tim Tagi Dim", takođe nema specifično značenje; Marko je jednostavno stvorio ove zvukove kako bi stvorio vokalni ritam koji odgovara pesmi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>