Region

Svet

Jelena Karleuša: Život bih dala za Duška!

U emotivnom intervjuu, Jelena Karleuša otvorila je dušu i govorila o svojoj ljubavi prema suprugu Dušku Tošiću. Popularna pevačica ne krije koliko joj je suprug važan i koliko je spremna da učini za njega.

Jelena Karleuša: Život bih dala za Duška! Foto: YouTube printscreen/Prva TV/Instagram



Iako već godinama nisu u dobriim odnosima i Jelena često ističe kako njih dvoje isključivo razgovaraju preko advokata i dece, pevačica naglašava da bi uprkos narušenom međusobnom odnosu, sve učinila za njega i ako treba stala ispred desetorice da ga odbrani,

Neprocenjiva ljubav i podrška

"Život bih dala za njega, jer je on otac moje dece i to ništa ne može da promeni. Ni njegovo ponašanje, ni šta god da uradi. Kada bi došao takav trenutak, on bi znao ko mu je zaista najveći i najbolji prijatelj," rekla je Jelena.




Spremna na sve za Duška

Jelena je istakla koliko je spremna da se žrtvuje za Duška: "Ja bih zbog Duška skočila, ne na jednog, nego na desetoricu. Na deset pištolja."


Jelena Karleuša nastavlja da impresionira svojom ljubavlju i posvećenošću prema Dušku Tošiću, iako je njihov brak već godinama u krizii. Njihova priča inspiriše mnoge, a Jelena ne prestaje da pokazuje koliko joj je porodica važna.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>