Region

Svet

Karleuša ponovo na Instagramu! Oglasio se Zoran Birtašević!

Tokom praznika, Jelena Karleuša je neočekivano izgubila pristup svom Instagram nalogu, što je izazvalo uznemirenost među njenim vernim pratiocima i fanovima. Sada se vratila, a oglasio se njen PR Zoran Birtašević.

Karleuša ponovo na Instagramu! Oglasio se Zoran Birtašević! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV




Dok su mnogi spekulisali o razlozima iznenadnog nestanka Jelene Karleuše sa društvene mreže, njen PR Zoran Birtašević je dao objašnjenje:


"Mnogo prijava sa bot profila različitih IP adresa JK insta naloga rezultiralo je privremenim problemom, koji trenutno rešavamo. Biće sve ok."


Nakon privremenog suspendovanja njenog Instagram profila, Jelena Karleuša nije ostala bez načina da komunicira sa svojim fanovima. Brzo je aktivirala svoju Facebook stranicu, na kojoj je imala gotovo milion pratilaca. Međutim, nedelju dana kasnije, dogodio se preokret - Karleuši je vraćen pristup nalogu na Instagramu.




Foto: Printscreen Youtube/Hype TV



Njen povratak na Instagram je izazvao veliko oduševljenje među njenim vernim fanovima, koji su odmah počeli da joj šalju poruke podrške. Neke od tih poruka su:


“Preživeli smo i ovo. Majka se vratila”, “Instagram ne postoji bez Jelene ljudi”, “Instagram je taman tunel bez tebe – napokon svetlo se vratilo”.

Svi s nestrpljenjem iščekuju prvu objavu Jelene Karleuše nakon gotovo nedelju dana "tišine" na Instagramu. Očekuje se da će Diva, kao i obično, biti oštra u svom izražavanju, te da će njen post privući veliku pažnju.

Možda vas interesuje:
Evrovizija 2024 - Švedksa nastupa prva, a Teya Dora?

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>