Region

Svet

Aleksandra Tadić Cipka u teškom stanju nakon smrti supruga: Pod jakim lekovima za smirenje

Nedavno je suprug pevačice Aleksandre Tadić Cipke, Nebojša Stojićević, preminuo od posledica infarkta u 52. godini, ostavljajući popularnu pevačicu u dubokoj tuzi.

Aleksandra Tadić Cipka u teškom stanju nakon smrti supruga: Pod jakim lekovima za smirenje Foto: YouTube printscreen/GrandTeško pogođena iznenadnom smrću supruga, Cipka se suočava sa svojim gubitkom uz pomoć jakih lekova za smirenje, prema rečima njegove najbolje prijateljice, Ivane Šašić.

"Cipka je u šoku, ne može da veruje šta se dogodilo. Sudbina ih je nepravedno pogodila. Nebojša je bio dobro, nikada nije pokazivao znakove bolesti, ovo je bio šok za sve. Planirali su proširenje porodice, niko nije mogao da predvidi ovakav scenario. Cipka je pod lekovima, jako je loše, samo plače i grli njegovu sliku, kao da čeka da je neko probudi iz ovog košmara koji ju je zadesio", rekla je Ivana Šašić za Star, prenosi Telegraf.
"Samo mesec dana pre nego što je izgubila supruga, Aleksandra je doživela i gubitak svekra, tako da je neka mračna senka pala na njihovu porodicu", dodaje Ivana, ističući da su svi teško podneli Nebojšin odlazak.

"To je bio moj najbolji prijatelj, brat, poznajemo se ceo život. Ne mogu da prihvatim da ga više nema. Infarkt je bio nagao i umro je na licu mesta, nije bilo spasa. Cipka se oseća jako loše, kako i ne bi, proživljava pravu agoniju. Majka je uz nju, kao i prijatelji i porodica, ali sve je izuzetno teško", izjavila je Ivana, prenosi "Star".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>