Svet

Region

Kralj Čarls želi da vidi sina Harija: Susret o kome bruji svet!

Princ Hari će sledeće nedelje doći u Veliku Britaniju, a jedan stručnjak veruje da će kralj Čarls „želeti da ga vidi“ tokom njegovog putovanja.

Kralj Čarls želi da vidi sina Harija: Susret o kome bruji svet! Foto: YouTube printscreen/RoyalTV by Rick Evers



Vojvoda od Saseksa će se sledeće nedelje vratiti u London kako bi obeležio desetu godišnjicu Igara "Invictus" uz posebnu službu u katedrali Svetog Pavla. Još uvek nije potvrđeno da li će neki od članova kraljevske porodice takođe prisustvovati događaju.

Kraljevska spisateljica Ingrid Sjuard veruje da će se Hari ponovo povezati sa svojim ocem jer će kralj želeti da se "potrudi da vidi svog sina". Međutim, ona je sugerisala da je malo verovatno da će se Hari sresti sa svojim bratom, princem Vilijamom, jer su godinama bili udaljeni nakon eksplozivne svađe, piše Mirror.

Tokom pojavljivanja na GB Nevs-u, Ingrid je rekla: "Mislim da nećemo videti Vilijama i Harija zajedno. Ali mislim da će se kralj Čarls potruditi da vidi svog sina. Želeće da ga vidi.

"Obojica će biti u Londonu u isto vreme, verujem, jer je to sastanak premijera. Dakle, nema pravog razloga zašto Hari ne bi trebalo da vidi svog oca."

Hari je poslednji put video svog oca u februaru nakon što je odleteo u Veliku Britaniju kada je kraljeva dijagnoza raka objavljena u javnosti. Od tada je izrazio nadu da će se ponovo spojiti sa svojom porodicom.

U intervjuu za "Dobro jutro Ameriko", Hari je rekao da je zahvalan što je mogao da poseti svog oca i izrazio ljubav prema porodici. "Vidite, volim svoju porodicu. Zahvalan sam na činjenici da sam mogao da uđem u avion i da ga vidim i da provedem bilo koje vreme sa njim", rekao je voditelju Vilu Rivu.




Vojvoda od Saseksa je tada otkrio svoje planove da se vrati u Veliku Britaniju. Objasnio je: „Moja porodica i moj život u Kaliforniji su takvi kakvi jesu. Planirao sam druga putovanja. To bi me odvelo kroz Veliku Britaniju ili nazad u UK, tako da znate, svratiću i videti svoju porodicu koliko god mogu“.

Dok će se Hari vratiti u Veliku Britaniju na događaj Invictus Games sledećeg meseca, njegova supruga Megan Markle neće mu se pridružiti. Vojvotkinja od Saseksa ima vrlo malo povratnih putovanja otkako je napustila kraljevsku porodicu i poslednji put je posetila Veliku Britaniju u septembru 2022. godine na sahrani kraljice Elizabete.

Slllične vesti: ​Džastin Biber u suzama: Fanovi zabrinuti zbog pevačevog stanja! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>